.

Direct alarm op uw mobiele telefoon! Geen inbraak meer onopgemerkt! 

Beveilig uw bestelbus of aanhanger met een mobiel alarm!
GSM alarmsystemen zijn krachtige en innovatieve draadloze alarmsystemen. Batterijgevoed, uitgerust met een ingebouwde bewegingsmelder met GSM alarm module en is eenvoudig te bedienen. GSM alarmsystemen bieden u veel functies.

Complete GSM alarmsystemen met GSM nummerkiezer, functioneert zelfstandig en zuinig op batterijen.
Een GSM alarmsysteem is uitgerust met een ingebouwde bewegingsmelder, temperatuursensor en alarmverificatie. Zodra de geïntegreerde bewegingsmelder een beweging ziet verstuurd de GSM kiezer alarmmeldingen per SMS bericht en telefoonoproep naar door u ingestelde telefoonnummers. Indien gewenst kunt u een adapter erbij bestellen zodat u het GSM alarm kunt aansluiten op netspanning.

GSM Alarmsystemen sturen een SMS-alarmbericht naar alle nummers.
Vervolgens belt het GSM alarm automatisch naar al uw gegeven telefoonnummers ( Max.5) . Een ontvanger kan de telefoon opnemen, en door het indrukken van de toets “9” meeluisteren om te horen of er wat aan de hand is (alarmverificatie) en tegelijk het alarm bevestigen. Als u vervolgens op “1” drukt, bevestigt u direct het alarmbericht. Indien u niet reageert, of niet op “1” of “9” drukt, zal de GSM Alarmmelder naar het volgende alarmnummer bellen. Zelfs als inbrekers het alarmsysteem proberen te jammen, signaleert het GSM alarm dit. Hij zal dan zo snel mogelijk alarm slaan en de jamming bij u melden.

ALLES OM UW LAADRUIMTE TE BEVEILIGEN VOOR IEDER MERK BESTELAUTO VIND U IN ONZE BESTELAUTO ACCESSOIRES WEBSHOP:

(U wordt naar bestelauto-accessoires.nl doorgeleid. Ieder product opent in een nieuw venster)