.

Kies voor Van-Guardian vergrendeling!

Van-Guardian Vergrendelingssystemen bieden u de ultieme bescherming tegen inbraak in uw bestelauto. Beveilig de kostbare lading in uw bedrijfsbus met deze veilige stevige vergrendeling!

Door de sterke grendels en solide sloten die gemonteerd worden aan de binnenzijde van de laadruimte bij de schuifdeur en/of de achterdeuren maakt u het zo goed als onmogelijk voor dieven om in uw laadruimte te komen. Het gehele systeem is optioneel bedienbaar met een handzender en u kunt hierbij uw eigen sleutel blijven gebruiken. Met de handzender kunt u tevens het vergrendelingssysteem activeren en deactiveren. Optioneel kunt u er ook voor kiezen om het systeem de laadruimte automatisch te laten sluiten als de cabine open is en andersom is dat ook mogelijk.

Voorkomen dat uw gereedschappen of lading wordt gestolen! 

Kom niet voor plotse nare verrassingen te staan en voorkom inbraak met onze beveiligingsoplossingen! Kostbare materialen en goederen zijn zeer gewild bij dieven.

Vooral bestelauto’s en bedrijfsbussen zijn vaak doelwit

Ze worden onbeheerd achtergelaten of geparkeerd bij uw bedrijf, woning of bouwplaats, hedendaags worden hierdoor enorme kostenposten veroorzaakt bij bedrijven en zzp-ers. Na een inbraak moet u alle werkmaterialen en dure gereedschappen weer opnieuw aangeschaffen, uw verzekeringspremies stijgen en de geplande werkzaamheden moeten worden onderbroken wat weer zorgt voor tijdverlies en een tijdelijke stop van inkomsten.

Bezoek onze webshop