.

Raamroosters geven u een extra slot op uw bestelauto!

Onze raamroosters (van stevig staal vervaardigd) worden gebruik als beschermend gaas achter de ruiten van de laadcabine in uw bestelauto. Dit maakt het een ideale accessoire om een inbraak in uw bedrijfsbus te bemoeilijken en is ideaal voor personen die hun dure vracht vaak moeten parkeren in onbewaakte en/of onbekende gebieden. Bij veel verzekeraars bent u verplicht een raamrooster aan te schaffen als u dure vracht wilt vervoeren.

Onze raamroosters hebben een geluidsisolerende foamlaag, dit voorkomt een hoop geratel tijdens het rijden bij hoge snelheid.
Onze raamroosters zijn voorzien van een onopvallende zwarte coating. Uiteraard zorgen de gaten in de roosters voor voldoende zicht. Een extra voordeel van raamroosters is dat uw ruiten beschermd worden tegen schuivende vracht. Bijvoorbeeld een stuiterende plank kan dus niet meer een ster in uw achterruit tikken.

Wij verkopen raamroosters voor bussen met twee deuren, met laadkleppen en met schuifdeuren.
Hierdoor kan ieder type bus door ons beveiligd worden. Laat ons ook even weten of de achterramen van uw bus ruitenwissers heeft.

U monteert de raamroosters snel muurvast met de bijgeleverde zelftappers. Natuurlijk leveren we voor ieder model een specifieke handleiding mee. Op deze manier kunt u zonder problemen zelf aan de slag. Vind u zelf monteren teveel werk? Maak dan een afspraak met onze werkplaats.

Bezoek onze webshop